În vacanţa de vară nu stăm acasă

In perioada 5-19 iulie Primăria Comunei Dobroeşti, cu sprijinul Consiliului Local Dobroești a organizat programul intitulat ,,În vacanţa de vară nu stăm acasă”.
Astfel, s-au efectuat deplasări la mare sau munte cu fiecare clasă din cadrul unităților de învățămînt de stat de pe raza administrativ-teritorială a comunei Dobroești.

Elevi din clasele primare şi gimnaziale au petrecut o zi plină de bucurie, de zâmbete, de soare si bună dispozitie alături de colegii şi de profesorii lor.
Mulţumiri echipei care i-a însoţit în aceste zile și a asigurat măsurile necesare care au avut ca scop buna desfășurare a activităţilor din cadrul acestui proiect: prof. Flonta Mirela şi dna Georgiana Vaicăr, din cadrul compartimentului Monitorizare Unități de Învățământ ,
dra Gabriela Nicola şi dra Rebeca Manea din cadrul compartimentului Asistență Socială și Autoritate Tutelară, dnelor Carmen Roşu, Mihaela Ţone şi Luminiţa Tacciu, responsabile cu asistenţa medicală din cadrul unităţilor de învăţământ, cât şi celorlalţi însoţitori din cadrul compartimentului Monitorizare Unități de Învățământ.
Felicitări şi mulţumiri cadrelor didactice care au fost alături de elevii lor : prof.învăţământul primar Ţane Mirela, prof.învăţământul primar Constantin Luminiţa, prof. Andi Mihalache, prof. Şerban Alina, prof. Ciupercă Alina.
Cu deosebit respect,
PRIMARUL COMUNEI DOBROEȘTI,
VALENTIN-LAURENȚIU CONDU

LEAVE REPLY

Adresa ta de email nu va fi publicată.